Директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић угостио је данас у просторијама Агенције пензионисане колеге

Београд 13.05.2019. године - Директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић угостио је данас у просторијама Агенције пензионисане колеге
13. мај 2019.

Београд 13.05.2019. године – Директор Безбедносно-информативне агенције Братислав Гашић угостио је данас у просторијама Агенције пензионисане колеге и том приликом подсетио да је на данашњи дан, 13. маја 1944. године, образовано Одељење за заштиту народа – ОЗНА, као централна контраобавештајна и обавештајна служба, са војним устројством, јединственом организационом структуром и методологијом рада.

Директор Гашић је нагласио да иако се 13. мај не слави од 2001. године, Безбедносно-информативна агенција је обележила овај датум како бисмо се сетили свих припадника органа безбедности који су посветили животе слободи наше државе и нашег народа.

Најмлађи припадници БИА су, овим поводом, имали прилику да укажу част својим пензионисаним колегама, али и да се подсете обавезе коју подразумева статус носиоца последњег стуба безбедности и заштите уставног поретка Републике Србије.

Фотографије