Саопштење БИА 28.11.2023. године

28. новембар 2023.

Београд 28.11.2023. године - Одмах по објави господина Ђорђа Микетића о постојању његове експлицитне фотографије, Безбедносно-информативна агенција је, у оквиру својих законских овлашћења, тим поводом покренула истрагу. Можемо да саопштимо да су експерти Безбедносно-информативне агенције утврдили да је у питању само исечак дужег снимка за чији настанак БИА не сноси никакву одговорност.

БИА позива господина Микетића да престане са нападима на службе безбедности Републике Србије и председника Републике Србије и да, пошто је у јавности отворио тему свог приватног снимка, јавно саопшти како је, где и под којим околностима и од стране које особе настао снимак њега и извесне особе као и шта снимак садржи.

Посебно истичемо да господин Микетић није предмет било какве обраде или интересовања Безбедносно-информативне агенције. Желимо да упознамо јавност да БИА спроводи интензивну истрагу која за циљ има утврђивање свих околности у вези са самим снимком и особама које се на њему налазе, уз поштовање свих начела законитости и приватности лица са снимка.